Mobil Vodafone: 0721.238.694

YMessenger:    

Saeco Royal Digital


Doar cu o simpla apasare de buton aparatele automate de la Saeco va macina cafeaua boabe, dozeaza cantitatea potrivita de cafea, o preseaza, va distribuie cafeaua si isi depoziteaza reziduurile de la cafeaua utilizata intr-un recipient.

Citeşte mai mult...
 
Saeco Royal Cappuccino


Functie cappucino, reglarea electronica a cantitatii de apa, posibilitate de preparare a doua cesti simultan, posibilitate de reglare a cantitatii de cafea utilizata, reglarea gradului de macinare, display Lcd digital, grup de cafea detasabil

Citeşte mai mult...
 
Saeco Vienna Digital


Reglarea gradului de macinare, rasnita incorporata, reglarea electronica a cantitatii de apa, distribuitor de cafea cu inaltime reglabila, posibilitate de preparare a doua cesti simultan, plita pentru preincalzirea cestilor

Citeşte mai mult...
 


1. De ce? Prospetimea?
Intotdeauna apa proaspata comparativ cu acele clasice vending-machines stradale ce utilizeaza cafea solubila, unde sunt alimentate la chiar si pana la o saptamana, nemaivorbind de faptul ca aparatele noastre macina cafeaua pe loc pentru fiecare espresso ce-l preparati. Alimentarea cu apa si cafea se face de catre utilizator.

2. De ce? Preturi exceptionale?
Noi va garantam cel mai bun pret ce vi se poate potrivi, in functie de necesitatea fiecarui utilizator. Va punem la dispozitie aparate de espresso cu utilizare usoara, medie sau chiar grea.

3. De ce? Cafea espresso speciala?
Cafeaua boabe pentru espresso nu este o cafea obisnuita, ci este una speciala pentru un gust si o savoare unica de espresso. Cafeaua boabe este 100% naturala, in comparatie cu capsulele preambalate folosite la majoritatea expresoarelor office ce se afla in momentul de fata pe piata,evitand astfel aditivii si potentiatorii de aroma.

4. De ce? Interventie rapida?
Oriunde si la orice ora daca aveti nevoie de cafea boabe pentru birou, consumabile sau consultanta in utilizare va suntem la dispozitie. Pentru interventie si deranjamente non-stop va stam la dispozitie chiar cu inlocuirea aparatului in cel mai scurt termen posibil.

5. De ce? Usor de utilizat?

Aparatele sunt concepute pentru o utilizare foarte usoara, rapida si fara a necesita vreo experienta anterioara in utilizarea unui automat de cafea. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati doar un singur buton si doar in cateva secunde aveti un espresso gustos, savuros, fierbinte si inviorator.

 
Copyright © 2012 Expresorul.ro. Toate elementele grafice, sigla si textul sunt protejate de drepturile de autor. Website realizat de MediaV.ro