Mobil Vodafone: 0721238694

YMessenger:  

Saeco Royal Digital


Doar cu o simpla apasare de buton aparatele automate de la Saeco va macina cafeaua boabe, dozeaza cantitatea potrivita de cafea, o preseaza, va distribuie cafeaua si isi depoziteaza reziduurile de la cafeaua utilizata intr-un recipient.

Citeşte mai mult...
 
Saeco Royal Cappuccino


Functie cappucino, reglarea electronica a cantitatii de apa, posibilitate de preparare a doua cesti simultan, posibilitate de reglare a cantitatii de cafea utilizata, reglarea gradului de macinare, display Lcd digital, grup de cafea detasabil

Citeşte mai mult...
 
Saeco Vienna Digital


Reglarea gradului de macinare, rasnita incorporata, reglarea electronica a cantitatii de apa, distribuitor de cafea cu inaltime reglabila, posibilitate de preparare a doua cesti simultan, plita pentru preincalzirea cestilor

Citeşte mai mult...
 
Saeco Odea

Descriere completa

Clasa  Usor : 5-15 cafele pe zi
Dimensiuni compacte si tehnologie avansata.
Posibilitate de reglare al gradului de macinare
Posibilitate de preparare a doua cafele simultan
Posibilitate de reglare a inaltimii tavii de reziduuri in functie de ceasca utilizata
Functie de preinfuzie
Leduri de avertizare
Posibilitate de distribuitie apa calda/vapori
Suport rotativ pe baza de rotite
Grup de cafea detasabil
Posibilitate de reglare al cantitatii de cafea utilizata la o cafea de la 7,5 la 10,5 grame
Posibilitate de reglare a cantitatii de apa la prepararea cafelei
Rasnita ceramica (nivel mic de zgomot si rezistenta mai mare in timp)
Suport pentru mentinerea cestilor
Rapid Steam
Dimensiuni: 290x385x370 mm  
Greutate: 8,5 kg
Capacitate cafea boabe: 180 gr
Capacitate apa: 1,5 litri
Presiune pompa apa: 15 bar 
Alimentare: 220 V
Boiler: otel inoxidabil 
Capacitate caseta reziduuri cafea: 14 pastile zat 
Carcasa: ABS 
Optidoza (cantitatea cafea per ceasca): 7 - 10,5 gr

Expresoarele sunt complet automate si contorizate si functioneaza cu cafea boabe. Saeco Odea detine interfata Giro care permite alegerea lungimii si a aromei dupa dorinta, in vreme ce Lift-ul manual Touch permite alegerea inaltimii portivite pentru fiecare tip de cana sau pahar.

 


1. De ce? Prospetimea?
Intotdeauna apa proaspata comparativ cu acele clasice vending-machines stradale ce utilizeaza cafea solubila, unde sunt alimentate la chiar si pana la o saptamana, nemaivorbind de faptul ca aparatele noastre macina cafeaua pe loc pentru fiecare espresso ce-l preparati. Alimentarea cu apa si cafea se face de catre utilizator.

2. De ce? Preturi exceptionale?
Noi va garantam cel mai bun pret ce vi se poate potrivi, in functie de necesitatea fiecarui utilizator. Va punem la dispozitie aparate de espresso cu utilizare usoara, medie sau chiar grea.

3. De ce? Cafea espresso speciala?
Cafeaua boabe pentru espresso nu este o cafea obisnuita, ci este una speciala pentru un gust si o savoare unica de espresso. Cafeaua boabe este 100% naturala, in comparatie cu capsulele preambalate folosite la majoritatea expresoarelor office ce se afla in momentul de fata pe piata,evitand astfel aditivii si potentiatorii de aroma.

4. De ce? Interventie rapida?
Oriunde si la orice ora daca aveti nevoie de cafea boabe pentru birou, consumabile sau consultanta in utilizare va suntem la dispozitie. Pentru interventie si deranjamente non-stop va stam la dispozitie chiar cu inlocuirea aparatului in cel mai scurt termen posibil.

5. De ce? Usor de utilizat?

Aparatele sunt concepute pentru o utilizare foarte usoara, rapida si fara a necesita vreo experienta anterioara in utilizarea unui automat de cafea. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati doar un singur buton si doar in cateva secunde aveti un espresso gustos, savuros, fierbinte si inviorator.

 
Copyright © 2012 Expresorul.ro. Toate elementele grafice, sigla si textul sunt protejate de drepturile de autor. Website realizat de MediaV.ro