Lavazza Crema si Aroma

Lavazza Crema si Aroma

Lavazza Crema si Aroma este de departe cea mai vanduta cafea Lavazza din orasul olimpic Turin. Are o compozitie de 50% de boabe de o calitate exceptionala Arabica, dar si de boabe Robusta astfel prajite pentru a se intrepatrunde cele doua soiuri.

Lavazza Crema si Aroma este o cafea care cucereste prin crema sa excelenta dar si prin gustul sau perfect balansat, si totusi corpolent exprimand cu adevarat savoarea unui espresso, Cappuccino sau Latte Machiatto.

Compozitie: 50% Arabica, 50% Robusta

Lavazza Qualita Oro

Lavazza Qualita Oro

Lavazza Qualita Oro este un amestec de sortimente de cafea boabe de cea mai buna calitate din Africa si America Centrala.

Lavazza Qualita Oro, asemeni cafelei Lavazza Pien Aroma, este 100% Arabica, singura diferenta fiind gradul de prajire. In completare, ciclul de prajire accentueaza caracteristicile naturale. Aceasta cafea este excelenta in orice moment al zilei, datorita notei sale intense de final.

Lavazza Qualita Rossa

Lavazza Qualita Rossa

Qualita Rossa este un produs Lavazza foarte popular datorita aromei sale inconfundabile si puternice. Qualita Rossa poate fi acum utilizata si pentru prepararea unui espresso perfect la automate de cafea profesionale sau aparate vending.

Compozitie: Arabica 40% – Robusta 60%

Lavazza Qualita Rosso este o cafea al carui proces de prajire se petrece chiar in orasul olimpic Turin. Lavazza Qualita Rosso este alaturi cafea Lavazza Crema si Aroma cel mai vandut produs, De ce este Lavazza Qualita Rosso este asa cautat? Pentru ca este ceea ce poate sa ofere un espresso cu adevarat italian. Sortimente alese din America Sud si Africa, dau acestei cafele forta si corpolenta dar frumos balansate cu o nota suava. Cafeaua Robusta africana imprima aroma de ciocolata in timp ce cafea Arabica Braziliana completeaza prin arome dulci si tari.

Lavazza Tierra

Lavazza Tierra

Tierra este singurul sortiment de la Lavazza certificat conform standardelor de dezvoltare durabila si sustenabilitate pentru mediu si sanatate, impuse de Rainforest Alliance. Producatorii de cafea Arabica din America Centrala si de Nord de la care s-a achizitionat boabele de cafea au incheiat acordul cu asociatia Rainforest, angajandu-se sa respecte standardele naturale, sociale si de sanatate impuse in vederea obtinerii unei cafele deosebite, cu costuri minime pentru planeta si locuitorii sai.