Clasa Medie: 10 – 40 cafele/zi
Saeco Lirika One Touch Cappucciono este un aparat de cafea in comodat, proiectat sa incante atat prin nenumaratele tipuri de cafele.
Clasa Medie: 60 – 130 cafele/zi
Linia Royal iconică pentru birouri de la Saeco a revenit cu noi tehnologii și design reînnoit de primă clasă. Acest model Saeco Royal OTC pregătește nu numai cafea neagră, ci și băuturi populare pe bază de lapte – cappuccino și latte macchiato – la simpla apăsare a unui buton.
Clasa Mica/Medie : 50 – 120 cafele/zi
Saeco Royal One Touch Cappuccino un espressor in comodat care poate oferi o gama larga de bauturi pe baza de cafea si lapte proaspat (cappuccino, latte macchiato), espresso, cafea, cafea lunga ,americano precum și apa calda si abur, fiind astfel perfect pentru locațiile cu consumuri zilnice mari.
Clasa Mare: 70 – 150 cafele/zi
Expresorul in comodat Saeco Aulika reprezinta varful de gama din categoria automateor realizate de Saeco. Este conceput pentru locatii cu consum mare, beneficiind de circuit hidraulic dublu si capacitati ridicate ale rezervoarelor de cafea si apa.De asemenea, poate oferi o gama larga de bauturi pe baza de cafea si lapte proaspat(cappuccino, latte macchiato), espresso, cafea, cafea lunga ,americano, precum și apa calda si abur.
Clasa Medie: 10 – 40 cafele/zi
Saeco Lirika Plus este un aparat de cafea in custodie/comodat de ultima generatie care reprezinta mixul perfect dintre traditia Saeco, inovatie, design si tehnologie. Este ideal pentru birouri cu consum mediu.
Clasa Medie: 80 – 160 cafele/zi
Aulika este echipat cu logica „one touch” și oferă automat cappuccino și cafea cu lapte, datorită unui cappuccinatore special de nouă generație, „Pinless Wonder“. Pinless Wonder este un proiect originar din laboratoarele de cercetare Philips și aplicat produselor Saeco: acest sistem, introdus în nasul mașinii, oferă băuturi pe bază de lapte proaspăt de cea mai bună calitate și gust. Spuma și temperatura laptelui sunt perfecte, în ceea ce privește textura și consistența: aceștia sunt cei doi factori esențiali care garantează prepararea unui cappuccino excelent și a unei cafele gustoase din lapte. În plus, spumarea laptelui este întotdeauna obișnuită, fără efect de stropire.