Din dragoste pentru o cafea buna!

Ne-am inceput activitatea in 2012 plecand de la ideea de a rezolva problema cafelei de slaba calitate, care se regaseste in multe birouri, prin solutii profesionale si servicii de top pentru client.

Misiunea noastra la Expresorul.ro este sa beneficiezi de arta prepararii cafelei perfecte la tine la birou. Intotdeauna am facut mai mult decat era necesar (ne-am autodepasit), ne-am concentrat pe calitatea impecabila a produselor noastre, avand cea mai larga gama de sortmente din industrie.

Indiferent de preferinte, suntem dedicati in oferirea de solutii potrivite nevoilor si cerintelor clientilor nostri. Relatiile indelungate cu clientii nostri, sunt o marturie a dedicarii noastre in oferirea unor servicii superioare. Oferim un timp redus de raspuns la cererile clientilor nostri, din acest considerent cautam sa oferim garantia de raspuns “in acceeasi zi” la solicitari. Aceasta garantie va asigura de aprovizionarea prompta si constanta a biroului dv, pastrand astfel angajatii fericiti si productivi.

VALORILE NOASTRE

Satisfactia clientului determina actiunile noastre. Satisfactia clientului se afla în centrul activitatii noastre zilnice, deoarece noi suntem multumiti numai atunci când clientii nostri sunt multumiti. Scopul nostru este sa devenim mai buni in fiecare zi. Oferim solutii convenabile /accesibile pentru cafeaua de birou.

Credem in construirea unor relatii cu clientii nostri. Nu poti construi o relatie intre om si masina, relatiile exista doar intre persoane. Noi recunoastem faptul ca fiecare companie este unica si speciala, la fel ca si oamenii care o reprezinta. De aceea ne concentram pe livrarea de solutii si dupa cum au aratat ultimii 4 ani, doar o organizatie care are cei mai buni experti in domeniu poate oferi solutii inovatoare si de calitate.